ontmoet jouw werkgever

Aktiesport

Aktiesport

Met bijna 160 sportwinkels zijn wij de grootste sportretailervan Nederland. En wij groeien nog steeds. Met onze frisse uitstraling kun je ons overal terugvinden en vindje in onze winkels een continue wisselende en toonaangevende collectie vansport- en casual schoenen, kleding en accessoires.
JD Sports Fashion plc.

JD Sports Fashion plc.

JD Sports Fashion plc. komt naar Nederland. JD sports is in Groot Brittannië een gevestigde naam en niet weg te denken uit het straat beeld. Met meer dan 300 winkels in GB, Frankrijk, Spanje en Ierland is nu Nederland aan de beurt. Vanaf half juli 2013 worden er in verschillende steden JD Sports winkels geopend. JD Sports is eigenaar van verschillende ketens en merken in sport en mode, met meer dan 900 winkels in Europa. Het portfolio bestaat onder andere uit Chausport, Sprinter, Henleys, The Duffer of St George, Canterbury of New Zealand, Kooga, Chilli Pepper, Nanny State en Sonneti. JC Sports is al langere tijd op overnamepad en kocht onlangs nog kledingmerk Gio Goi en shoenenwebshop Cloggs.
Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten

Het geheim van ons succes? Dat is helemaal geen geheim! Bij Jumbo zit passie voor de klant in de genen. Dit noemen we het Jumbo DNA. En elke medewerker bij Jumbo heeft het. We willen het allemaal elke dag beter doen en zo samen de markt veroveren.
MS Mode Nederland B.V

MS Mode Nederland B.V

MS Mode is een internationale fashion retailer die de Europese vrouw met een maatje meer optimaal weet te bedienen en te inspireren. Niets is zo veranderlijk als mode, dat maakt het ook zo leuk! Wij gaan er elke dag voor om de signalen uit de markt te vertalen naar onze organisatie. Werken bij MS Mode betekent werken in een gedreven, betrokken, ondernemende en gepassioneerde organisatie. Bij alles wat wij doen staat onze klant centraal. Onze collectie is bestemd voor een brede doelgroep met maar 1 prijs voor alle maten, oftewel value for money. Daarbij is de collectie verkrijgbaar in de maten 40 t/m 52 en wordt wekelijks vernieuwd.
TJX

TJX

Wij zijn TK Maxx. We hebben in de afgelopen jaren een succesvol bedrijf opgebouwd met vestigingen in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Polen en Oostenrijk – wij bieden onze klanten grote merknamen en trends voor tot wel 60% onder de normale verkoopprijs. En binnenkort komen we ook naar Nederland. Dat betekent dat jij deel uit kan maken van het avontuur.
Detailhandelbanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?