Voordelen t.o.v. algemene vacaturebanken

Op Detailhandelbanen.nl worden alleen vacatures binnen de retail gepubliceerd. Deze focus biedt een groot aantal voordelen voor u als werkgever in de detailhandel:

Optimale vacature-navigatie

Het vinden van retailvacatures is zeer eenvoudig. Werkzoekenden kiezen de criteria en/of trefwoorden. Het is mogelijk om de zoekresultaten tot in detail te verfijnen.

Vindbaarheid in Google

Door geavanceerde technologie en geoptimaliseerde teksten scoort de vacaturebank Detailhandelbanen.nl hoog in de zoekresultaten van internet zoekmachines. Meer dan 61 % van de werkzoekenden start zijn/ haar zoektocht naar een nieuwe baan via Google.

Zichtbaar

Uw bedrijf / vacature verdwijnt niet tussen het geweld van grote adverteerders in verschillende branches. Bovendien is het aantal vacatures dat wordt geplaatst door uitzendbureaus en werving en selectiebureaus zeer beperkt (max. 15%).

Kwalitatief goede respons

De bezoekers van onze niche vacaturebank bestaan hoofdzakelijk uit ervaren professionals in de retailbranche of werkzoekenden met een gerichte interesse in de detailhandel.

Doorplaatsingen

Uw vacature op Detailhandelbanen.nl wordt automatisch doorgeplaatst op onder andere Indeed. Daarnaast wordt de vacature onder de aandacht gebracht via onze social media activiteiten waaronder Twitter en Facebook.

Is uw vacature beschikbaar in de modedetailhandel? Dan is gratis publicatie van de vacature ook mogelijk op de vacaturebank voor mode vacatures: Fashionbanen.nl.

Start vandaag

Start vandaag nog en meld u aan of neem contact met ons op via:

Detailhandelbanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?